Lieven Lambaere

Operations Partner

Meer info

Lieven Lambaere

Lieven.lambaere@in2actioncapital.be

Operations Partner, richt zich op de operationele bedrijfsondersteuning en verbeteringen.

Voordat hij bij In2Action Capital kwam, heeft hij ongeveer 26 jaar internationale ervaring in verschillende C-level functies, waarvan de laatste 12 jaar in private equity. De afgelopen 8 jaar was hij actief in participaties van CVC Capital.

Lieven behaalde een diploma toegepaste economische wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen (UFSIA) en een MBA aan het Xavier Institute of Management, India.

Mathias Christiaens

Finance Partner

Meer info

Mathias Christiaens

Mathias.Christiaens@in2actioncapital.be

Mathias is partner en heeft 18 jaar ervaring als financieel professional in verschillende sectoren en in een breed scala aan financiële functies. Hij begon zijn carrière in 2002 bij Deloitte en werkte van 2012 tot 2019 op financiële afdelingen van private-equity gecontroleerde bedrijven, vaak in uitdagende omgevingen. Mathias behaalde een Master in Toegepaste Economische Wetenschappen aan de KU Leuven.

Ivo Marechal

M&A Partner

Meer info

Ivo Marechal

ivo@d2e.be

Ivo is één van de founding partners van Down 2 Earth Capital samen met Peter en Alain. Na zijn opleiding tot burgerlijk ingenieur deed hij ervaring op als consultant bij Bekaert-Stanwick en Managing Director bij de start-up Altro Steel. Van 2001 tot 2013 was Ivo CEO van H.Essers.

Alain Keppens

M&A Partner

Meer info

Alain Keppens

alain@d2e.be

Alain is samen met Ivo en Peter één van de oprichters van Down 2 Earth Capital in 2013. Voordien was hij 21 jaar lang actief bij GIMV als hoofd van Buy-out & Growth en later als Managing Partner Sustainable Cities en lid van het executive commitee. In deze periode leerde hij Peter kennen als collega. Alain genoot een opleiding tot econoom bij de UFSIA in Antwerpen.

Peter Kloeck

M&A Partner

Meer info

Peter Kloeck

peter@d2e.be

Peter richtte samen met Alain en Ivo Down 2 Earth Capital op in 2013. Voordien werkte hij 12 jaar bij GIMV. Hij begon zijn carrière bij Bank Degroof, waar hij verschillende functies in diverse afdelingen heeft gehad. Peter behaalde masters in de rechten en in economie.